Наукова періодика України Зрошуване землеробство


Гордієнко І. В. 
Оцінка кулінарних властивостей крупи рису сортів селекції інституту рису НААНУ / І. В. Гордієнко, Г. М. Марущак // Зрошуване землеробство. - 2010. - Вип. 54. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zz_2010_54_19
  Повний текст PDF - 263.123 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гордієнко І.
  • Марущак Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гордієнко І. В. Оцінка кулінарних властивостей крупи рису сортів селекції інституту рису НААНУ / І. В. Гордієнко, Г. М. Марущак // Зрошуване землеробство. - 2010. - Вип. 54. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zz_2010_54_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Марущак Ганна Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського