Наукова періодика України | Зрошуване землеробство | ||
Гордієнко І. В. Оцінка кулінарних властивостей крупи рису сортів селекції інституту рису НААНУ / І. В. Гордієнко, Г. М. Марущак // Зрошуване землеробство. - 2010. - Вип. 54. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zz_2010_54_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гордієнко І. В. Оцінка кулінарних властивостей крупи рису сортів селекції інституту рису НААНУ / І. В. Гордієнко, Г. М. Марущак // Зрошуване землеробство. - 2010. - Вип. 54. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zz_2010_54_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |