Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Zhygynov D. О. Analysis of the quality of flour from different systems of the technological process of a flour mill / D. О. Zhygynov, V. Kovalova, А. Dragomyr // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 1. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Zhygynov D. О. Analysis of the quality of flour from different systems of the technological process of a flour mill / D. О. Zhygynov, V. Kovalova, А. Dragomyr // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 1. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |