Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Макаринська А. В. Переваги використання білкових рослинних концентратів при виробництві комбікормової продукції / А. В. Макаринська, І. С. Чернега, А. А. Оганесян // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 3. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макаринська А. В. Переваги використання білкових рослинних концентратів при виробництві комбікормової продукції / А. В. Макаринська, І. С. Чернега, А. А. Оганесян // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 3. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_3_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |