Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Лакіза О. В. 
Ефективність застосування високобілкових функціональних продуктів у виробництві булочок / О. В. Лакіза, К. П. Маслікова, М. В. Іщенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_6
  Повний текст PDF - 1.42 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лакіза О.
  • Маслікова К.
  • Іщенко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лакіза О. В. Ефективність застосування високобілкових функціональних продуктів у виробництві булочок / О. В. Лакіза, К. П. Маслікова, М. В. Іщенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського