Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Лакіза О. В. Ефективність застосування високобілкових функціональних продуктів у виробництві булочок / О. В. Лакіза, К. П. Маслікова, М. В. Іщенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лакіза О. В. Ефективність застосування високобілкових функціональних продуктів у виробництві булочок / О. В. Лакіза, К. П. Маслікова, М. В. Іщенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |