Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Ovsiannykova L. K. Features of the technological line of thermal processing of small-seeded crops / L. K. Ovsiannykova // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ovsiannykova L. K. Features of the technological line of thermal processing of small-seeded crops / L. K. Ovsiannykova // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |