Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Ovsiannykova L. K. 
Features of the technological line of thermal processing of small-seeded crops / L. K. Ovsiannykova // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_3
  Повний текст PDF - 1.134 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ovsiannykova L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ovsiannykova L. K. Features of the technological line of thermal processing of small-seeded crops / L. K. Ovsiannykova // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_2_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського