Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Романчук І. О. Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини / І. О. Романчук, Т. В. Рудакова, Л. О. Моісеєва // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 3. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романчук І. О. Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини / І. О. Романчук, Т. В. Рудакова, Л. О. Моісеєва // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 3. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |