Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Возіян В. В. 
Вплив параметрів лущення та водотеплової обробки зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці спельти / В. В. Возіян // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 1. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_1_7
  Повний текст PDF - 570.75 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Возіян В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Возіян В. В. Вплив параметрів лущення та водотеплової обробки зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці спельти / В. В. Возіян // Зернові продукти і комбікорми. - 2017. - Т. 17, № 1. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2017_17_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського