Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Жигунов Д. О. 
Виробництво і якість гречаних продуктів / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, А. Ю. Дроздов // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 64, № 4. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_64_4_6
  Повний текст PDF - 492.757 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жигунов Д.
  • Соц С.
  • Дроздов А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жигунов Д. О. Виробництво і якість гречаних продуктів / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, А. Ю. Дроздов // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 64, № 4. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_64_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Жигунов Дмитро Олександрович (1975–) (технічні науки)
  • Соц Сергій Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського