Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Iorgachova К. G. 
The influence of gluten-free flours on the quality indicators of biscuit semi-finished products / К. G. Iorgachova, O. V. Makarova, E. N. Kotuzaki // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 64, № 4. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_64_4_5
  Повний текст PDF - 657.454 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Iorgachova К.
  • Makarova O.
  • Kotuzaki E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Iorgachova К. G. The influence of gluten-free flours on the quality indicators of biscuit semi-finished products / К. G. Iorgachova, O. V. Makarova, E. N. Kotuzaki // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 64, № 4. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_64_4_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського