Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Iorgachova К. G. The influence of gluten-free flours on the quality indicators of biscuit semi-finished products / К. G. Iorgachova, O. V. Makarova, E. N. Kotuzaki // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 64, № 4. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_64_4_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Iorgachova К. G. The influence of gluten-free flours on the quality indicators of biscuit semi-finished products / К. G. Iorgachova, O. V. Makarova, E. N. Kotuzaki // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 64, № 4. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_64_4_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |