Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Тренінг для спеціалістів мукомельної та хлібопекарської промисловості Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 62, № 2. - С. 6-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_62_2_4
  Повний текст PDF - 214.876 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Тренінг для спеціалістів мукомельної та хлібопекарської промисловості Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 62, № 2. - С. 6-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_62_2_4.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського