Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Тренінг для спеціалістів мукомельної та хлібопекарської промисловості Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 62, № 2. - С. 6-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_62_2_4 Бібліографічний опис для цитування: Тренінг для спеціалістів мукомельної та хлібопекарської промисловості Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 62, № 2. - С. 6-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_62_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |