Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Набоков Д. О. 
Обґрунтування використання кріоподрібнених пюре з овочевої сировини в технології макаронних виробів з підвищеним вмістом каротиноїдів / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - Т. 59, № 3. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_59_3_7
  Повний текст PDF - 696.815 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Набоков Д.
  • Гревцева Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Набоков Д. О. Обґрунтування використання кріоподрібнених пюре з овочевої сировини в технології макаронних виробів з підвищеним вмістом каротиноїдів / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - Т. 59, № 3. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_59_3_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Набоков Дмитро Олександрович (технічні науки)
  • Гревцева Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського