Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Любич В. В. Кулінарна оцінка каші з плющеної крупи спельти залежно від сорту / В. В. Любич, В. В. Возіян // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Любич В. В. Кулінарна оцінка каші з плющеної крупи спельти залежно від сорту / В. В. Любич, В. В. Возіян // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_2_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |