Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Дробот В. І. 
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_12
  Повний текст PDF - 379.301 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дробот В.
  • Іжевська О.
  • Бондаренко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дробот В. І. Дослідження впливу шроту льону на якість хліба / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дробот Віра Іванівна (технічні науки)
  • Іжевська Орися Петрівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юлія Валеріївна (технічні науки)
  • Бондаренко Юлія Володимирівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юрій Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського