Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Дробот В. І. Дослідження впливу шроту льону на якість хліба / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Дослідження впливу шроту льону на якість хліба / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |