Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Гулавський В. Т. Наукові основи застосування різних видів ВТО при переробці зерна / В. Т. Гулавський // Зернові продукти і комбікорми. - 2014. - № 3. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2014_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гулавський В. Т. Наукові основи застосування різних видів ВТО при переробці зерна / В. Т. Гулавський // Зернові продукти і комбікорми. - 2014. - № 3. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2014_3_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |