Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Иоргачева Е. Г. Заварные пряники с использованием безамилозной муки / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко, К. Г. Мирчевская // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Заварные пряники с использованием безамилозной муки / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко, К. Г. Мирчевская // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |