Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Пшенишнюк Г. Ф. 
Вплив рецептурних інгредієнтів на показники якості зернового хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова, Г. С. Іванова // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 1. - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_1_7
  Повний текст PDF - 474.547 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Макарова О.
  • Іванова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Вплив рецептурних інгредієнтів на показники якості зернового хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова, Г. С. Іванова // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 1. - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  • Макарова Олена Володимирівна (1964–) (економічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  • Іванова Ганна Станіславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського