Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Шутенко Є. І. 
Зміна мікробіоти крупи при зберіганні після воднотеплової обробки / Є. І. Шутенко, Г. Й. Євдокимова, Л. В. та ін. Труфкаті // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 1. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_1_6
  Повний текст PDF - 491.789 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутенко Є.
  • Євдокимова Г.
  • Труфкаті Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутенко Є. І. Зміна мікробіоти крупи при зберіганні після воднотеплової обробки / Є. І. Шутенко, Г. Й. Євдокимова, Л. В. та ін. Труфкаті // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 1. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського