Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Іоргачова К. Г. Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. та ін. Хвостенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іоргачова К. Г. Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. та ін. Хвостенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |