Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Іоргачова К. Г. 
Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. та ін. Хвостенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_3_9
  Повний текст PDF - 546.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іоргачова К.
  • Макарова О.
  • Хвостенко К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іоргачова К. Г. Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. та ін. Хвостенко // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Макарова Олена Володимирівна (1964–) (економічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  • Хвостенко Катерина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського