Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Єгоров Б. В. 
Підвищення якості комбікормів – основа виробництва безпечних продуктів харчування / Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 2. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_2_14
  Повний текст PDF - 379.672 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єгоров Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єгоров Б. В. Підвищення якості комбікормів – основа виробництва безпечних продуктів харчування / Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 2. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єгоров Богдан Вікторович (1958–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського