Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Лебеденко Т. Е. 
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба / Т. Е. Лебеденко, Т.П. Новичкова, Н. Ю. Соколова, М. Д. Мисержи // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 3. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_3_8
  Повний текст PDF - 510.781 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебеденко Т.
  • Новичкова Т.
  • Соколова Н.
  • Мисержи М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебеденко Т. Е. Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба / Т. Е. Лебеденко, Т.П. Новичкова, Н. Ю. Соколова, М. Д. Мисержи // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 3. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебеденко Тетяна Євгеніївна (технічні науки)
  • Новічкова Тамара Петрівна (технічні науки)
  • Соколова Наталія Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського