Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Лебеденко Т. Е. Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба / Т. Е. Лебеденко, Т.П. Новичкова, Н. Ю. Соколова, М. Д. Мисержи // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 3. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебеденко Т. Е. Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба / Т. Е. Лебеденко, Т.П. Новичкова, Н. Ю. Соколова, М. Д. Мисержи // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 3. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_3_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |