Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Лапінська А. П. 
Аналіз різних варіантів підготовки компонентів при порційній технології виробництва комбікормової продукції / А. П. Лапінська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 4. - С. 38-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_4_13
  Повний текст PDF - 274.977 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лапінська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лапінська А. П. Аналіз різних варіантів підготовки компонентів при порційній технології виробництва комбікормової продукції / А. П. Лапінська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 4. - С. 38-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лапінська Алла Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського