Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Одарченко А. М. Товарознавчі властивості булочних виробів при розморожуванні тістових заготовок в полі НВЧ / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко А. М. Товарознавчі властивості булочних виробів при розморожуванні тістових заготовок в полі НВЧ / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |