Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Пшенишнюк Г. Ф. 
Вплив двохстадійного замісу на реологічні властивості тіста та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловський // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_11
  Повний текст PDF - 552.569 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Павловський С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Вплив двохстадійного замісу на реологічні властивості тіста та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловський // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського