Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Пшенишнюк Г. Ф. Вплив двохстадійного замісу на реологічні властивості тіста та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловський // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пшенишнюк Г. Ф. Вплив двохстадійного замісу на реологічні властивості тіста та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловський // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |