Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Капрельянц Л. В. Зернові β-глюкани: одержання, структура, фізико-хімічні властивості, фізіологічні ефекти / Л. В. Капрельянц, А. С. Шунько // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капрельянц Л. В. Зернові β-глюкани: одержання, структура, фізико-хімічні властивості, фізіологічні ефекти / Л. В. Капрельянц, А. С. Шунько // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |