Наукова періодика України Зернові продукти і комбікорми


Капрельянц Л. В. 
Зернові β-глюкани: одержання, структура, фізико-хімічні властивості, фізіологічні ефекти / Л. В. Капрельянц, А. С. Шунько // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_10
  Повний текст PDF - 454.049 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капрельянц Л.
  • Шунько А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капрельянц Л. В. Зернові β-глюкани: одержання, структура, фізико-хімічні властивості, фізіологічні ефекти / Л. В. Капрельянц, А. С. Шунько // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського