Наукова періодика України | Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика | ||
Харченко В. В. Сучасні підходи до покращення підготовки лікарів з питань клінічної дієтології в системі післядипломної освіти / В. В. Харченко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2017. - Вип. 27. - С. 105-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpsnmapo_2017_27_17 Наведено відомості про базовий рівень знань лікарів-слухачів курсів спеціалізації з дієтології. Виявлено, що базові знання лікарів слухачів з дієтології незалежно від спеціальності і кваліфікаційної категорії низькі і не надають змогу на сучасному рівні проводити елементарну профілактику та лікування більшості захворювань, що знижує якість надання медичної допомоги. Проходження циклу ТУ з дієтології підвищує рівень знань лікарів різних спеціальностей, що сприяє поліпшенню якості лікування та профілактики захворювань різних органів і систем. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Харченко В. В. Сучасні підходи до покращення підготовки лікарів з питань клінічної дієтології в системі післядипломної освіти / В. В. Харченко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2017. - Вип. 27. - С. 105-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpsnmapo_2017_27_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |