Наукова періодика України | Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету | ||
Яхтер А. Мотивація праці як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / А. Яхтер // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - Вип. 37(2). - С. 128-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2014_37%282%29__20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яхтер А. Мотивація праці як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / А. Яхтер // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - Вип. 37(2). - С. 128-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2014_37(2)__20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |