Наукова періодика України Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету


Цюцяк А. Л. 
Організаційно-методичні аспекти системи внутрішнього контролю за наявністю та витрачанням товарних запасів закладів ресторанного бізнесу / А. Л. Цюцяк // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2011. - Вип. 28(1). - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2011_28%281%29__38
  Повний текст PDF - 152.29 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цюцяк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цюцяк А. Л. Організаційно-методичні аспекти системи внутрішнього контролю за наявністю та витрачанням товарних запасів закладів ресторанного бізнесу / А. Л. Цюцяк // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2011. - Вип. 28(1). - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2011_28(1)__38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цюцяк Андрій Любомирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського