Наукова періодика України | Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету | ||
Цюцяк А. Л. Організаційно-методичні аспекти системи внутрішнього контролю за наявністю та витрачанням товарних запасів закладів ресторанного бізнесу / А. Л. Цюцяк // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2011. - Вип. 28(1). - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2011_28%281%29__38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цюцяк А. Л. Організаційно-методичні аспекти системи внутрішнього контролю за наявністю та витрачанням товарних запасів закладів ресторанного бізнесу / А. Л. Цюцяк // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2011. - Вип. 28(1). - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2011_28(1)__38.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |