Наукова періодика України | Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка | ||
Улянич І. Ф. Вплив різної концентрації овочевих компонентів на процес екструдування зерна ячменю / І. Ф. Улянич // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. - 2013. - Вип. 21. - С. 100-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZnpPdatu_2013_21_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Улянич І. Ф. Вплив різної концентрації овочевих компонентів на процес екструдування зерна ячменю / І. Ф. Улянич // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. - 2013. - Вип. 21. - С. 100-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZnpPdatu_2013_21_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |