Наукова періодика України | Запорізький медичний журнал | ||
Романова С. В. Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, С. В. Ковальов, В. М. Ковальов // Запорожский медицинский журнал. - 2012. - № 4. - С. 121-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zmzh_2012_4_39 Определены некоторые параметры стандартизации сухого экстракта из травы чечевицы пищевой. Разработаны методики качественного и количественного содержания фенольных соединений в сухом екстракте. Количественное содержание флавоноидов должно быть не меньше 6 %, гидроксикоричных кислот - не меньше 5,5 %. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романова С. В. Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, С. В. Ковальов, В. М. Ковальов // Запорожский медицинский журнал. - 2012. - № 4. - С. 121-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zmzh_2012_4_39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |