Наукова періодика України | Зерно і хліб | ||
Прес-служба редакції Якщо інгредієнти пельменів сховані за словами "спеції" чи "рослинний білок", значить у них є соя, ароматизатори, підсилювачі смаку / редакції Прес-служба // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikh_2014_1_46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прес-служба редакції Якщо інгредієнти пельменів сховані за словами "спеції" чи "рослинний білок", значить у них є соя, ароматизатори, підсилювачі смаку / редакції Прес-служба // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikh_2014_1_46. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |