Наукова періодика України Зерно і хліб


Прес-служба редакції 
Залежно від вологості злаки поділяють на чотири категорії - сухі, середньої сухості, вологі й сирі / редакції Прес-служба // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikh_2014_1_43
  Повний текст PDF - 107.483 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прес-служба р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прес-служба редакції Залежно від вологості злаки поділяють на чотири категорії - сухі, середньої сухості, вологі й сирі / редакції Прес-служба // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikh_2014_1_43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського