Наукова періодика України | Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил | ||
Писарєв А. В. Особливості дезактивації продуктів харчування при забрудненні радіоактивними речовинами при аваріях на радіаційно-небезпечних об'єктах / А. В. Писарєв, А. Ф. Лазутський, С. А. Тузіков // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2017. - № 1. - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2017_1_32 Розглянуто характер радіоактивного забруднення харчової сировини рослинного і тваринного походження, продуктів харчування та обгрунтовано особливості та способи дезактивації їх під час ліквідації наслідків аварій на радіаційно-небезпечних об'єктах. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Писарєв А. В. Особливості дезактивації продуктів харчування при забрудненні радіоактивними речовинами при аваріях на радіаційно-небезпечних об'єктах / А. В. Писарєв, А. Ф. Лазутський, С. А. Тузіков // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2017. - № 1. - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2017_1_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |