Наукова періодика України Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил


Писарєв А. В. 
Особливості дезактивації продуктів харчування при забрудненні радіоактивними речовинами при аваріях на радіаційно-небезпечних об'єктах / А. В. Писарєв, А. Ф. Лазутський, С. А. Тузіков // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2017. - № 1. - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2017_1_32
Розглянуто характер радіоактивного забруднення харчової сировини рослинного і тваринного походження, продуктів харчування та обгрунтовано особливості та способи дезактивації їх під час ліквідації наслідків аварій на радіаційно-небезпечних об'єктах.
  Повний текст PDF - 410.427 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Писарєв А.
  • Лазутський А.
  • Тузіков С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Писарєв А. В. Особливості дезактивації продуктів харчування при забрудненні радіоактивними речовинами при аваріях на радіаційно-небезпечних об'єктах / А. В. Писарєв, А. Ф. Лазутський, С. А. Тузіков // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2017. - № 1. - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2017_1_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського