Наукова періодика України | Наукові горизонти | ||
Кучерук М. Д. Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчат / М. Д. Кучерук // Наукові горизонти. - 2019. - № 6. - С. 36–42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2019_6_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кучерук М. Д. Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчат / М. Д. Кучерук // Наукові горизонти. - 2019. - № 6. - С. 36–42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2019_6_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |