Наукова періодика України Наукові горизонти


Усатенко Н. Ф. 
Передумови пдвищення безпечності копчених харчових продуктів / Н. Ф. Усатенко, М. Г. Калашник, С. С. Доброскок, С. Б. Вербицький // Наукові горизонти. - 2019. - № 6. - С. 29–35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2019_6_7
  Повний текст PDF - 3.105 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Усатенко Н.
  • Калашник М.
  • Доброскок С.
  • Вербицький С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Усатенко Н. Ф. Передумови пдвищення безпечності копчених харчових продуктів / Н. Ф. Усатенко, М. Г. Калашник, С. С. Доброскок, С. Б. Вербицький // Наукові горизонти. - 2019. - № 6. - С. 29–35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2019_6_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського