Наукова періодика України Наукові горизонти


Асташева Н. 
Подготовка специалистов в сфере производства безопасной пищевой продукции с использованием принципов НАССР / Н. Асташева, Г. Перепелятников, А. Хрипкова // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2014. - № 2(1). - С. 207-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2014_2%281%29__31
  Повний текст PDF - 258.754 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Асташева Н.
  • Перепелятников Г.
  • Хрипкова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Асташева Н. Подготовка специалистов в сфере производства безопасной пищевой продукции с использованием принципов НАССР / Н. Асташева, Г. Перепелятников, А. Хрипкова // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2014. - № 2(1). - С. 207-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2014_2(1)__31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського