Наукова періодика України | Наукові горизонти | ||
Усатенко Н. Ф. Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2013. - № 2(1). - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2013_2%281%29__29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Усатенко Н. Ф. Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2013. - № 2(1). - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2013_2(1)__29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |