Наукова періодика України Наукові горизонти


Усатенко Н. Ф. 
Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2013. - № 2(1). - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2013_2%281%29__29
  Повний текст PDF - 1.079 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Усатенко Н.
  • Змієвська Т.
  • Крижська Т.
  • Охріменко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Усатенко Н. Ф. Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2013. - № 2(1). - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2013_2(1)__29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського