Наукова періодика України Економіка, управління та адміністрування


Стецюк С. С. 
Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції / С. С. Стецюк // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - № 1. - С. 329-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2013_1_78
  Повний текст PDF - 1.11 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стецюк С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стецюк С. С. Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції / С. С. Стецюк // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - № 1. - С. 329-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2013_1_78.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського