Наукова періодика України | Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів | ||
Novak N. B. Studies of food production and raw materials’ content relatively to genetically modified ingredients / N. B. Novak, R. V. Oblap // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. - 2014. - Т. 12, № 1. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vutgis_2014_12_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Novak N. B. Studies of food production and raw materials’ content relatively to genetically modified ingredients / N. B. Novak, R. V. Oblap // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. - 2014. - Т. 12, № 1. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vutgis_2014_12_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |