Наукова періодика України Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів


Novak N. B. 
Studies of food production and raw materials’ content relatively to genetically modified ingredients / N. B. Novak, R. V. Oblap // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. - 2014. - Т. 12, № 1. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vutgis_2014_12_1_9
  Повний текст PDF - 192.176 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Novak N.
  • Oblap R.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Novak N. B. Studies of food production and raw materials’ content relatively to genetically modified ingredients / N. B. Novak, R. V. Oblap // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. - 2014. - Т. 12, № 1. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vutgis_2014_12_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Облап Руслан Васильович (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського