Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Старосельська А. Л. 
Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2017. - Вип. 1. - С. 78-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2017_1_17
  Повний текст PDF - 862.187 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Старосельська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Старосельська А. Л. Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2017. - Вип. 1. - С. 78-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2017_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Старосельська Анастасія Леонідівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського