Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Шкромада О. І. 
Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобів / О. І. Шкромада, Л.Г. Улько // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2015. - Вип. 1. - С. 143-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2015_1_41
  Повний текст PDF - 693.009 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шкромада О.
  • Улько Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шкромада О. І. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобів / О. І. Шкромада, Л.Г. Улько // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2015. - Вип. 1. - С. 143-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2015_1_41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шкромада Оксана Іванівна (ветеринарні науки)
  • Улько Лариса Григорівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського