Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Цап С. В. Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату / С. В. Цап, О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, О. В. Хмельова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 250-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_59 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цап С. В. Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату / С. В. Цап, О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, О. В. Хмельова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 250-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_59.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |