Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Ускова Л. М. 
Хімічний склад м’яса за введення водного екстракту сої до складу комбікорму для свиней / Л. М. Ускова, І. В. Гноєвий // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 237-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_55
  Повний текст PDF - 2.218 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ускова Л.
  • Гноєвий І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ускова Л. М. Хімічний склад м’яса за введення водного екстракту сої до складу комбікорму для свиней / Л. М. Ускова, І. В. Гноєвий // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 237-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гноєвий Ігор Вікторович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського