Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Стріха Л. О. 
Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпику / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 7. - С. 219-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_7_42
  Повний текст PDF - 1.543 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стріха Л.
  • Підпала Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпику / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 7. - С. 219-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_7_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стріха Людмила Олександрівна (1964–) (сільськогосподарські науки)
  • Підпала Тетяна Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського