Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Назаренко І. В. Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру / І. В. Назаренко, М. Д. Малиновська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 85-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5%282%29__18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Назаренко І. В. Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру / І. В. Назаренко, М. Д. Малиновська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 85-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |