Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Стріха Л. О. Оцінка технологій виробництва продуктів з яловичини / Л. О. Стріха, Т. В. Чернухіна // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2016. - Вип. 7. - С. 197-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2016_7_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стріха Л. О. Оцінка технологій виробництва продуктів з яловичини / Л. О. Стріха, Т. В. Чернухіна // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2016. - Вип. 7. - С. 197-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2016_7_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |