Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Баштова Н. К. Конструювання м’ясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 6. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_6_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баштова Н. К. Конструювання м’ясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 6. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_6_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |