Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Баньковська І. Б. 
Оцінка м’яса свиней за якісними рівнями / І. Б. Баньковська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 6. - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_6_19
  Повний текст PDF - 833.353 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баньковська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баньковська І. Б. Оцінка м’яса свиней за якісними рівнями / І. Б. Баньковська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 6. - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_6_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського