Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Стріха Л. О. 
Оцінка показників варено-копчених ковбасних виробів при різних способах термообробки / Л. О. Стріха, М. В. Музика // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_37
  Повний текст PDF - 985.508 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стріха Л.
  • Музика М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стріха Л. О. Оцінка показників варено-копчених ковбасних виробів при різних способах термообробки / Л. О. Стріха, М. В. Музика // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стріха Людмила Олександрівна (1964–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського