Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Рубан Н. О. Жирнокислотний і вітамінний склад печінки молодняку гусей за використання соняшникового та соєвого лецитину / Н. О. Рубан, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рубан Н. О. Жирнокислотний і вітамінний склад печінки молодняку гусей за використання соняшникового та соєвого лецитину / Н. О. Рубан, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |