Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Патрєва Л. С. 
Хімічний склад м'яса перепелів, вирощених за використання наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 121-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_30
  Повний текст PDF - 343.314 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Патрєва Л.
  • Гроза В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Патрєва Л. С. Хімічний склад м'яса перепелів, вирощених за використання наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 121-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Патрєва Людмила Семенівна (сільськогосподарські науки)
  • Гроза Варвара Ігорівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського